FNV Festival voor de Nacht

Op vrijdag 9 oktober 2015 presenteert de FNV een speciaal evenement voor mensen die regelmatig in de nacht of in de vroege ochtend werken. Kom het meemaken in de Rijtuigenloods in Amersfoort, van 10.00 tot 16.00 uur. Voor leden is de toegang gratis. Meld je snel aan, want vol = vol!
Wil je weten wat er bij de Politie wordt gedaan om nachtarbeid gezonder te maken? Altijd al willen weten hoe je kunt zelfroosteren of hoe je een bijdrage kunt leveren aan de discussie over toeslagen bij onregelmatig werk? Tijdens het Festival voor de Nacht kun je hierover meer te weten komen en wordt je tevens bijgepraat over de nieuwste wetenschappelijke inzichten over werken in de nacht. Wat zijn de effecten op bijvoorbeeld je alertheid? Wat is geschikte voeding tijdens een nachtdienst? Hoe gaan mensen uit andere sectoren om met de gevolgen van onregelmatig werken? Wat is er zo goed aan de nieuwste Nachtwerk-app?
 
Kies je eigen programma
De antwoorden op deze vragen vind je tijdens het Festival op allerlei plekken, bijvoorbeeld in de kenniswagon of op het ervaringsplein, het doe-plein of het inspiratieplein. Als deelnemer kies je – zoals op een echt festival – je eigen programma. Wat je interessant vindt volg je; wat je niet leuk lijkt laat je lekker voor een ander. 
 
Tip voor OR/MC -leden
Het Festival is ook erg interessant voor OR-leden die graag met andere OR-leden willen sparren over vraagstukken op het gebied van onregelmatige werktijden en werktijdregelingen.
 
De organisatie is in handen van het team Arbeidstijden FNV.
 
Aanmelden
Meer weten of aanmelden? Ga naar www.fnv.nl/festivalvoordenacht.
 
Neem je een niet FNV-lid mee? Meld deze dan apart aan onder vermelding van jouw gegevens.
Tags: